Lijfrentepolis Aegon

Door | 17 november 2011

Aegon is de laatste jaren steeds groter geworden en heeft een aanzienlijk klantenbestand opgebouwd in de laatste jaren met lijfrentepolis. Ook door de sponsoring in de topsport heeft ze geen windeieren gelegd. Maar veel mensen weten vaak niet wat de Aegon nu precies doet. Aegon is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Maar past een lijfrentepolis van Aegon wel bij u?

 

De lijfrentepolis van Aegon

Net als bij veel banken lijkt de lijfrentepolis van Aegon veel op andere lijfrentepolissen. Soms wordt het net iets anders uitgelegd, maar vaak komt het op hetzelfde neer. Een lijfrentepolis is in één vorm af te nemen bij de Aegon. U betaald namelijk per maand een bedrag aan Aegon, dit noemen ze ook wel de maandelijkse premie. U kunt samen met Aegon bepalen wanneer uw lijfrente wordt vrijgegeven.

Ook kunt u bepalen hoe u de uitkering van uw lijfrente uitgekeerd wil hebben. Dit kan per maand, per jaar of zelfs per 10 jaar zijn. U mag dit zelf bepalen. Een lijfrentepolis van Aegon wordt vaak aangevraagd om een pensioen aan te vullen.

 

Hoe kan ik er achter komen of de lijfrentepolis Aegon wel goed voor mij is?

Heel simpel, door onderzoek te doen. Gebruik het internet en zijn bronnen. En misschien wel belangrijker, gebruik onze website. Op onze website kunt u namelijk tientallen artikelen vinden over lijfrentepolissen en wat daarbij komt kijken.

U kunt natuurlijk ook altijd bij de Aegon langs gaan voor een persoonlijk gesprek, zodat u advies kunt inwinnen. U zult dan een gesprek gaan houden met een financieel adviseur. U kunt uw persoonlijke situatie uitleggen aan de financieel adviseur en deze adviseur kan u dan voorzien van persoonlijk advies. Tijdens uw adviesgesprek zal uw adviseur uw pensioen berekenen. Daaruit volgend ontvangt geheel vrijblijvend een pensioen rapport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *