Lijfrentepolis Rabobank

Door | 18 november 2011

Net als bij de meeste banken kunt u ook bij de Rabobank een lijfrentepolis afsluiten. Maar is het voor u wel voordelig om een lijfrentepolis bij de Rabobank af te sluiten? En waarom zou u een lijfrentepolis afsluiten?

 

Een lijfrentepolis bij de Rabobank afsluiten

Bij de Rabobank noemen ze de lijfrentepolis de DIL (Direct Ingaande Lijfrente). Als uw kapitaal vrijkomt wordt dit gebruikt als een koopsom. U zult dan een bepaalde periode lang
een vast bedrag per maand ontvangen. U kunt bij de Rabobank er zelf voor kiezen om dit per maand, kwartaal of per jaar te laten uitbetalen.

Toch zitten er veel voordelen aan om een lijfrentepolis af te sluiten bij de Rabobank. Deze voordelen zijn:
• U ontvangt altijd gegarandeerd een uitkering
• U kunt er zelf voor kiezen hoe u uitbetaald wilt worden (per maand, kwartaal of per jaar)
• U kunt altijd kiezen tussen een stijgende of gelijkblijvende uitkering
• U kunt ook uw partner meeverzekeren en hier van profiteren
• De DIL is geschikt voor elk lijfrenteregime

 

Hoe kan ik een lijfrentepolis bij de Rabobank afsluiten?

Wanneer u van plan bent om een lijfrentepolis bij de Rabobank af te sluiten wordt u uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. In dit gesprek wordt uw persoonlijke situatie besproken en word er gekeken of het verstandig is om een lijfrentepolis af te sluiten. De Rabobank houdt altijd rekening met u en uw situatie. Als uw persoonlijke situatie het niet toestaat om een lijfrentepolis aan te gaan, zullen zij u niet onverantwoord toch een lijfrentepolis aan laten gaan.

Dus bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een lijfrentepolis bij de Rabobank? Bezoek de website van de Rabobank eens of loop de Rabobank bij u in de buurt eens binnen en vraag om een persoonlijk gesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *