Lijfrentepolis berekenen

Door | 17 november 2011

U bent van plan om een lijfrentepolis af te gaan sluiten bij een verzekeraar. Maar u bent nog niet helemaal zeker of u het wel bij deze verzekeraar wilt laten doen. Het liefst zou u lijfrentepolissen met elkaar willen vergelijken en berekenen of u wel voordelig uit bent bij deze verzekeraar. Maar u heeft geen zin om bij elke verzekeraar een offerte aan te vragen. Bestaat er geen gemakkelijkere manier?

Bereken nu uw lijfrentepolis met een online tool

Ja, er bestaat een makkelijkere manier om uw lijfrentepolis te berekenen. Speciaal voor mensen zoals u zijn er online tools ontwikkeld. Vaak zijn deze te vinden op de websites van de verschillende aanbieders en geheel vrijblijvend om te gebruiken.

Het klinkt erg simpel en dat is het in feite ook. Met deze online tool kunt u meteen berekenen hoeveel premie u per maand kwijt bent aan uw lijfrentepolis. Zo kunt u meteen zien of u wel bij de juiste aanbieder zit. Veel van deze aanbieders geven deze online tool vrij, omdat u zo een beter beeld krijgt van uw maandelijkse lasten.

Doe hier uw voordeel mee en bereken uw lijfrentepolis

Deze online tools kunnen u helpen om een betere keuze te maken. Binnen een paar minuten heeft u een compleet overzicht van de maandlasten voor uw gekozen lijfrentepolis. U kunt deze premies dan met elkaar vergelijken.

Doe hier dus uw voordeel mee. Gebruik de online tool om uw keuze te maken. Binnen een paar minuten weet u of de verzekeraars een fatsoenlijk maandpremie vragen. Dus waar wacht u eigenlijk op? Gebruik de online tool en maak de keuze die bij u past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *