Lijfrentepolis ING

Door | 18 november 2011

De ING heeft net als vele andere banken en verzekeraars ook een lijfrentepolis. De meeste lijfrentepolissen van banken lijken best veel op elkaar. Maar toch zijn het de kleine lettertjes die net de doorslag kunnen geven of u voor de ING kiest of voor een andere aanbieder. Dus is de lijfrentepolis ING wel iets voor u?

 

Wat is de lijfrentepolis van de ING?

De lijfrentepolis is een direct ingaande lijfrente. Dat betekent dat u maandelijks een premie betaald aan de ING voor uw lijfrentepolis. Nu krijgt u veel keuzes hoe u dit verder wilt invullen. U kunt er namelijk voor kiezen om een vaste periodieke uitkering te hebben, maar niet alleen voor uzelf, u kunt ook uw eventuele partner mee laten verzekeren. En dat is zeker niet onbelangrijk. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de lijfrentepolis van ING te gebruiken als aanvulling op uw pensioen of inkomen. En heeft u een gouden handdruk ontvangen? Dan kunt deze ook gebruiken in de vorm van een lijfrentepolis.

Zoals u leest zijn er veel keuzes die de ING zijn klanten aanbiedt als het om de lijfrentepolis gaat. Maar welke voordelen zitten er nu precies aan een lijfrentepolis van de ING? Deze voordelen vindt u hieronder:
• Een gegarandeerde uitkering die zeer aantrekkelijk voor u is
• U kunt online uw eigen lijfrente berekenen en zien wat u per maand kwijt bent
• U kunt online een offerte aanvragen
• Daarnaast kunt u de offerte per e-mail direct omzetten in een polisaanvraag

 

Wilt u toch wat meer over de lijfrentepolis  van ING weten?

Maar niet alleen op de website van de ING kunt u meer te weten komen over lijfrentepolis. Wij bieden u namelijk tientallen artikelen aan over lijfrentepolissen en alles wat daarmee te maken heeft. Deze informatie is geheel vrijblijvend en kan u helpen bij het maken van een juiste keuze.

Maar u kunt natuurlijk ook altijd een persoonlijk gesprek aanvragen bij de ING. U kunt op de website van de ING aangeven dat u meer over lijfrentepolissen wil weten. Dan wordt u door een financieel adviseur uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek en dan kunt u uw persoonlijke situatie en redenen toelichten. Aan de hand van het gesprek zal de financieel adviseur u een passend advies geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *