Lijfrentepolis een woekerpolis?

Door | 18 november 2011

Lijfrentepolis een woekerpolis? Een woekerpolis kunt u best vergelijken met een lijfrentepolis, alleen heeft een woekerpolis veel meer nadelen. Ten eerste betaald u maandelijks veel meer geld dan bij een lijfrentepolis. En daarnaast zal het kapitaal wat u heeft opgebouwd met uw woekerpolis veel lager uitvallen dan bij een lijfrentepolis. De kosten zijn dus een doorslaggevende factor. Door minder kosten, meer pensioen!

 

Is mijn lijfrentepolis een woekerpolis?

Dit is heel goed mogelijk. En toch is het best moeilijk om hier achter te komen. Want een simpele pensioenpolis kan al een woekerpolis zijn. Maar hoe komt u erachter of u een woekerpolis heeft? Simpel! Vraag het ontwoekerpakket aan van Brand New Day. Zij bieden u een prachtig overzicht zodat u eenvoudig kunt zien of u een woekerpolis heeft. Daarnaast bieden zij u de mogelijkheid om van uw woekerpolis af te komen. Je zit dus niet vast aan je doorwoekerende pensioenverzekeraar! Hieronder staan een aantal punten waarmee u er achter kunt komen of u een woekerpolis heeft.

• Wat voor type product heeft u?
• Wat is de naam van uw aanbieder?
• Wat is de naam van uw lijfrentepolis?
• Wanneer heeft u uw lijfrentepolis afgesloten?
• Wat is de looptijd van uw lijfrentepolis?
• Wanneer zal uw lijfrentepolis uitgekeerd worden?
• Wat was uw oorspronkelijk inleg voor uw lijfrentepolis?
• Stort u jaarlijks of maandelijks in uw lijfrentepolis?
• Hoe oud was u toen u een lijfrentepolis afsloot?
• En hoeveel kosten heeft u op jaarbasis aan uw lijfrentepolis?

 

Ik denk dat mijn lijfrentepolis een woekerpolis is, wat kan ik nu doen?

U kunt een woekerpolis vergelijken met een te dure verzekering. U raakt dus erg veel geld kwijt per maand. Maar wat kunt u hier nu aan doen? Simpel, praat met uw aanbieder. Vraag een persoonlijk gesprek aan en kijk samen met een financieel adviseur welke mogelijkheden u nog heeft. Tijdens dit gesprek zal uw persoonlijke situatie worden uitgelicht en wordt er een passend advies gegeven. Komt u er met de aanbieder niet uit? Ga dan kijken bij Brand New Day! Zij bieden speciale ontwoekerpakketten aan zodat u van uw lijfrentepolis af kunt komen. Hier leest u hoe u van uw woekerpolis afkomt!

Een andere mogelijk is om te kijken bij de specialisten in woekerpolissen: Woekerpolis-Specialist. Onderzoek in Nederland heeft aangetoond dat ongeveer 50% van alle Nederlanders die een lijfrentepolis hebben misschien een woekerpolis hebben afgesloten. Hierdoor hebben mensen een polis met hoge kosten! De opbrengst die gemiddeld misgelopen kan worden loopt wel op tot € 100.000,- per persoon! Vraag geheel vrijblijvend bij de Woekerpolis-Specialist of uw pensioenverzekering of lijfrentepolis een woekerpolis is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *